Kuzemerkooi

Natuur en recreatiegebied in het Westerkwartier

Contact

Kooikershuisje

Het kooikershuisje, langs het fiets en wandelpad 'De Waterkuzemer', is onze centrale ontmoetingsplek. In het huisje zijn zitplaatsen voor 20 mensen en we er is een afgesloten gedeelte voor eenvoudig gereedschap. Er is ook een toilet met wasbak.

Voor de buitenlessen en praktijkopleidingen is dit een prima startplaats om de activiteiten voor te bereiden.

Op de maandelijkse klusmorgen iedere tweede zaterdagmorgen van de maand, verzamelen de vrijwilligers (de Kooikers) zich hier om 9 uur. Kijk op onze home pagina onder 'Nieuws' wanneer er weer geklust gaat worden.

Ons credo 'Samen voor onze woonomgeving' betekent ook dat er vanuit onze dorpen gebruik kan worden gemaakt van het kooikershuisje en de faciliteiten. Denk aan de jaarlijkse spooktocht van de Smidse of een BBQ van de Zakenkring Nierkerk, Oldekerk, Faan.

De route naar het kooikershuisje kunt u snel vinden via bovenstaand kaartje.

De ingang van het pad 'de Waterkuzemer' naar het kooikershuisje is naast Autobedrijf Renkema, Langewolderweg 10, Oldeker. Bij deze ingang is een kleine parkeerplaats.

Facebook
Contact houden met De Kuzemerkooi?
Word vriend van ons op Facebook!!

Klik op het Facebook icoontje onder de pagiona's van deze website:

Over de website www.kuzemerkooi.nl
Onze website is in eigen beheer ontworpen en  wordt door de vrijwilligers beheerd. Heeft u op of aanmerkingen over de inhoud, neemt u dan contact op met de Stichting Kuzemerkooi.